Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip (Βίντεο – Εικόνες)

Προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε δέντρο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο
 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπες Mad Clip, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου, σύμφωνα με το MEGA, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο τράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

 

Εικόνες σοκ από το τροχαίο:

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλου του, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε στα social media:

a-49-333x600
a-50-336x600

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: «Μπορεί» με την Ελένη Φουρέιρα, «Κότερα», «Hustla», «Baby», «Ελπίδα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ