Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Mad Clip: Θρήνος για τον τράπερ – Αναζητείται το όχημα που φέρεται να τον ακολουθούσε

14 πυροσβέστες επί δύο ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον γνωστό καλλιτέχνη μέσα από τις λαμαρίνες

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο
άφησε ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος καλλιτέχνης που είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε δέντρο. Η τροχαία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, καθώς ερευνάται η πιθανότητα στο δυστύχημα να εμπλέκεται και ένα άλλο υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

a-49-333x600
a-50-336x600

Το δυστύχημα

Η Porche του γνωστού τράπερ Mad Clip διαλύθηκε από την θανατηφόρα σύγκρουση. Το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου έχει καρφωθεί σε δέντρο στη λεωφόρο Αθηνών στη Βουλιαγμένη, με τον τραγουδιστή να αφήνει την τελευταία του πνοή ακαριαία.

14 πυροσβέστες επί δύο ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον τράπερ μέσα από τις λαμαρίνες. Στο σημείο οπού ο Mad Clip έχασε τη ζωή του πηγαίνει συνεχώς κόσμος, ανάμεσά τους και φίλοι του 34χρονου που ξεσπούν σε λυγμούς.

Στον δρόμο έχουν μείνει τα ίχνη από τα λάστιχα του οχήματος και όπως φαίνεται για δεκάδες μετρά το αυτοκίνητο ήταν ανεξέλεγκτο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 34χρονος βρισκόταν σταματημένος στο φανάρι στη διασταύρωση του Λαιμού λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ψάχνουν δεύτερο όχημα

Στο φανάρι διπλά από το αυτοκίνητο του Mad Clip όπως αποκαλύπτεται από τις κάμερες ασφαλείας, υπάρχει ένα δεξιοτίμονο AUDI Ρ8 με κίτρινες πινακίδες.

Μόλις o πράσινος σηματοδότης άναψε, οι δύο οδηγοί πατάνε γκάζι και αναπτύσσουν ταχύτητα. Η Porsche του Mad Clip αφήνει πίσω το AUDI. Στο ύψος της εκκλησίας της Φανερωμένης, το όχημά του φαίνεται να πλαγιολισθαίνει και να καταλήγει στην κολώνα φωτισμού και στο δέντρο, ενώ το AUDI φαίνεται να στριβεί σε κάθετο δρόμο της λεωφόρου.

Για τον Mad Clip ήταν μια βραδιά χαράς, που έληξε σε τραγωδία. Λίγες ώρες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στον γάμο φίλων τους στη Βάρκιζα.

Ένα χρόνο πριν, φίλοι του Mad Clip τον καταγράφουν να οδηγεί το ακριβό σπορ αυτοκίνητό του στα Λιμανάκια. Ένα από τα πάθη του καλλιτέχνη ήταν οι υψηλές ταχύτητες όπως έλεγε και ο ίδιος σε βίντεο που ανέβαζε στα social media.

Ποιος ήταν ο Mad Clip 

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: «Μπορεί» με την Ελένη Φουρέιρα, «Κότερα», «Hustla», «Baby», «Ελπίδα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ