Αντώνης Χαρίτος: Δηλώνω «παρών» στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την προεδρεία της ΔΕΕΠ στη Κέρκυρα

Share:

«Παρών» στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ που θα διεξαχθούν για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων, των ΔΕΕΠ (Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικής Περιφέρειας), ανακοινώνει επίσημα ο Συντονιστής της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ , στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,Αντώνης Χαρίτος.

Απευθυνόμενος στο εκλογικό σώμα της ΝΔ στο νησί ο κ. Χαρίτος δήλωσε:

«Νεοδημοκράτισσες και Nεοδημοκράτες, φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,  σε μιαν αντιπροσωπευτική δημοκρατία, όπως είναι η ελληνική, θεωρώ ότι οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων, των ΔΕΕΠ, είναι μια κορυφαία γιορτή δημοκρατίας, για το κόμμα που θεμελίωσε και εδραίωσε το δημοκρατικό καθεστώς στην Ελλάδα, με πρωτοστάτη και ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Αντιλαμβανόμενος το ιστορικό βάθος της Δημοκρατίας μας και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχει η διαφύλαξη όλων των άρθρων του καταστατικού και του κανονισμού λειτουργίας του κόμματος ,θέτω τον

εαυτό μου στην κρίση των πολιτευτών, των στελεχών, των μελών και των φίλων της ΝΔ, προκειμένου να διεκδικήσω την προεδρία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, που αναμένεται να διεκπεραιωθούν τον Οκτώβριο , μετά από την επίσημη ανακοίνωση δια του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού της χώρας μας  Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στόχος μου και επιδίωξη μου είναι να αναδείξουμε  επιπλέον το ενδιαφέρον της κομματικής μας βάσης, να λειτουργήσουμε ως μοχλός διαβούλευσης με την

κοινωνία, να προωθήσουμε επίκαιρα και ζωτικά θέματα της κοινωνίας μας στην κυβέρνηση, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να τα αντιμετωπίσει.

Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, καινοτόμο, πρωτοποριακό, και προοδευτικό που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη.

Αυτός ήταν και είναι ο ρόλος του κόμματος που οραματίστηκε και υλοποιεί από το 2016 ο  Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Είναι αυτός ο ίδιος δρόμος  που οραματίζομαι και δεσμεύομαι προσωπικά, αλλά κυρίως μαζί με τους συνεργάτες μου ότι θα ακολουθήσουμε.

Οραματιζόμαστε  μια κομματική τοπική οργάνωση που θα «σπάει» τα στερεότυπα και θα δουλεύει προς όφελος της κοινωνίας όλων των πολίτων της Κέρκυρας. Με την παράταξη μας ενωμένη να συνεχίζει να προχωρά μπροστά, σε τοπικό, αλλά και πανελλήνιο επίπεδο, με μοναδικό γνώμονα η ΔΕΕΠ Κέρκυρας να αποτελεί ένα ενεργό κύτταρο παραγωγικής πολιτικής του τόπου μας.

Previous Article

Συνάντηση Μερόπης Υδραίου με το Δ.Σ του  σωματείου Σκοποβολής Αστυνομικών  Κέρκυρας

Next Article

Προκήρυξη υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στις Σχολές Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού

Σχετικά Άρθρα