Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σε δύο βάρκες ο ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια – Δηλώνουν υπέρ του εμβολιασμού και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται μαζί με τους αντιεμβολιαστές

Ο αποκαλυπτικός καυγάς Πολάκη – Γιαννάκου στην πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού και από νωρίς το πρωί να πιάνουν τα τηλεοπτικά πάνελ εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας την ανάγκη να εμβολιαστούμε, ωστόσο, στο παρασκήνιο δείχνει ότι ακολουθείται και… δεύτερο μονοπάτι. Όπως φαίνεται την ίδια ώρα δεν περνά απαρατήρητο  ότι βουλευτές του κόμματος όπως η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας Δώρα Αυγέρη, η Χαρά Καφαντάρη και η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκαν στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς με πρώτο βιολί φυσικά τον Παύλο Πολάκη.

Τέτοιες κινήσεις εκτός του ότι προκαλούν σύγχυση στα μηνύματα που θέλει να περάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δίνουν και επιχειρήματα σε όσους εμμένουν στο να μην εμβολιαστούν, καθώς είναι μια πράξη υπονόμευσης  της υγείας. 

Όπως είναι φυσικό τα φώτα της δημοσιότητας κέρδισε ο καυγάς που είχε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος, με τον Πολάκη, όταν ο δεύτερος του άρπαξε την ντουντούκα και του είπε «σε μένα τα έκανες μπάχαλο κι εδώ δεν κάνεις τίποτα, οι εξελίξεις σε έχουν πάρει από κάτω». Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πατάει σε δύο βάρκες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ