Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γαϊτάνης: Η ανάρτηση Καλλιάνου ήταν λάθος και την κατέβασε

Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

«Λάθος» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης,
την ανάρτηση του βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση Σεμέδο.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διαγράψει τον κ. Καλλιάνο, ο κ. Γαϊτάνης επισημαίνει ότι ο βουλευτής κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση και έκανε διευκρινιστική δήλωση. «Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας» προσέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία».

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας.

Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία».

ΣΥΡΙΖΑ: Καλύπτει τον Καλλιάνο η ΝΔ

Λίγη ώρα αργότερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη δήλωση Γαϊτάνη. Σε αυτή αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να καλύπτει τον Γιάννη Καλλιάνο.

«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ