Επίσημο: Υπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Στυλιανίδης – Υφυπουργός ο Ευάγγελος Τουρνάς

Share:

Την Παρασκευή η ορκωμοσία

Ο πρώην επίτροπος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Χρήστος Στυλιανίδης,
θα είναι, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός στο νέο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που δημιουργείται για την αντιμετώπιση και την διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Στο ίδιο υπουργείο, θέση υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο κ. Στυλιανίδης από το 2014 έως το 2019, επί προεδρίας Γιούνκερ στην ΕΕ, κατείχε την θέση του επιτρόπου για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ανακοίνωση από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου των αποφάσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Previous Article

Ο Μητσοτάκης στα Χανιά για τον Θεοδωράκη – Ο Παύλος Μαρινάκης πάει γραμματέας της ΝΔ

Next Article

Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Το φαινόμενο των ανατιμήσεων δεν είναι ελληνικό αλλά παγκόσμιο – Θα ανακοινωθούν μέτρα ενίσχυσης στη ΔΕΘ

Σχετικά Άρθρα