Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανακοινώνεται ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας – Επικρατέστερος ο Χρήστος Στυλιανίδης

Φαβορί ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ για τη διαχείριση κρίσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας
, στην «σκιά» του «ναυαγίου» που προκλήθηκε εξαιτίας της υπαναχώρησης του ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.

Όπως έχει ανακοινωθεί, σήμερα στις 11:30, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Φαβορί το δίδυμο Στυλιανίδη – Τουρνά

Όπως έχουμε γράψει, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, το φαβορί για το λόγω χαρτοφυλάκιο είναι ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ για τη διαχείριση κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, περιγράφοντας την επιλογή που θα έκανε το μέγαρο Μαξίμου είχε πει ότι «θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου».

«Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις» είχε προσθέσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς για τη θέση του υφυπουργού

Όσον αφορά στην θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, επικρατέστερος είναι ο πτέραρχος ε.α Ευάγγελoς Τουρνάς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, που πριν τέσσερις ημέρες είχε δημοσιεύσει την πληροφορία.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ