Καταγγελία-σοκ: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους

Share:

Μετά τους εικονικούς εμβολιασμούς και την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών, ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συμβαίνει, με πρωταγωνιστές αντιεμβολιαστές

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας
αποκάλυψε ότι οι αρνητές των εμβολίων φθάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους.

Mετά τους εικονικούς εμβολιασμούς και την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών, ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συμβαίνει, με πρωταγωνιστές αντιεμβολιαστές.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν αντιεμβολιαστές που δεν δέχονται ούτε το αίμα εμβολιασμένων.

«Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», είπε η Άννα Μαστοράκου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Δε θέλουν αίμα από εμβολιασμένο

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Μαστοράκου οι αρνητές έχουν την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από εμβολιασμένο πολίτη ή όχι.

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση.

Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα», κατέληξε.

Previous Article

Τι κοινό έχει η Μαριέττα Γιαννάκου με τους “Σημιτικούς” Ροζάκη και Διαμαντούρο

Next Article

Ο Πολάκης εξηγεί γιατί αποφάσισε να εμβολιαστεί – Πάρτι στα σχόλια στα social media

Σχετικά Άρθρα