Στήριξη Μητσοτάκη σε Μπρατάκο για το ΕΒΕΑ – Προβληματισμένος ο Κυρανάκης για την μη υπουργοποίησή του

Share:

Η γκάφα Τσίπρα στο κανάλι του Ιβάν και η άγνωστη σχέση Στυλιανίδη – Βορίδη

Την προσωπική (και απόλυτη) στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι απολαμβάνει η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου για την προεδρία του ΕΒΕΑ. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο Μπρατάκος είναι το πρόσωπο εκείνο που μπορεί να βγάλει από το περιθώριο το Βιομηχανικό Επιμελητήριο και να το οδηγήσει στη νέα εποχή. Εκτός από τον Κυριάκο ήδη έχει αρχίσει να κινείται και μάλιστα ζωηρά προς την κατεύθυνση της στήριξης Μπρατάκου και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, που εκτός των άλλων συνδέεται με στενή φιλιά με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΕΒΕΑ.

 Προβληματισμένος ο Κυρανάκης

Προβληματισμένος για να μην σας πω (πολύ) στεναχωρημένος είναι ο γαλάζιος βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που προφανώς ανέμενε την υπουργοποίησή του στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και δω που τα λέμε είναι απολύτως λογική η στεναχώρια του, αφού σαν να μην έφτανε ο «αποκλεισμός» του, είδε να αξιοποιούνται και οι βασικοί του αντίπαλοι στο Νότιο Τομέα, ο Θεοδωρικάκος και ο Χαρδαλιάς με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την μάχη των επόμενων εκλογών και τη μάχη του γαλάζιου σταυρού που εκ των πραγμάτων αποκτά μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

 Διαρροή Παυλόπουλου

-Η ανακοίνωση – διαρροή του Προέδρου Παυλόπουλου σχετικά με την «εμπλοκή» του στην υπόθεση Αποστολακη δεν έτυχε ευρείας αποδοχής από τα media. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον Πάκη και όσους τον συμβουλεύουν.

 Ο Τσίπρας στο κανάλι του Ιβάν

 Μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο κανάλι του Ιβάν. Απεναντίας θα έλεγα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με τους καναλάρχες, κάτι που δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Πέραν τούτου οι συμβουλάτορες του, θεώρησαν σκόπιμο να «βγει» σε ελεγχόμενο τηλεοπτικά περιβάλλον κατά την έναρξη της νέας πολιτικής περιόδου. Ωστόσο ήταν ολίγον άτοπο να αναφερθεί στον εμβολιασμό Πολάκη. Και αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε, η συγκεκριμένη είδηση επισκίασε όλη την υπόλοιπη συνέντευξη.

 Στο Μαξίμου ο Κοντοζαμάνης

 Χθες το απόγευμα ο Μητσοτάκης είχε μια σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη. Βγαίνοντας οι συμμετέχοντες στο meeting εντόπισαν τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Βλέπετε ο Κυριάκος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με πολλά κυβερνητικά στελέχη, ανάμεσα σ’ αυτά και με τους αποπεμφθέντες από το κυβερνητικό σχήμα.

 Η σχέση Στυλιανίδη – Βορίδη

Για να ξέρετε ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης έχει περισσότερο από εξαιρετική σχέση με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Μάλιστα ο πρώτος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο στον Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 Στα Χανιά (την Πέμπτη) η Πρόεδρος της Δημοκρατία

 Στον Γαλατά Χανιών θα βρεθεί η Πέμπτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη. Η πρώτη πολίτης της χώρας,  όπως μαθαίνω θα είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που θα εκφωνήσουν επικήδειο λόγο, με τον οποίο θα αποχαιρετίσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη… Ως γνωστόν στην κηδεία του Μίκη θα παραστεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Previous Article

Ο Τσίπρας βλέπει τώρα πρόωρες εκλογές την άνοιξη του 2022 – Γιατί χαρακτήρισε αναγκαίο κακό τη συγκυβέρνηση με τον Καμμένο

Next Article

Μίκης Θεοδωράκης: Είκοσι χιλιάδες άτομα έως τώρα τον αποχαιρέτησαν – Το αδιαχώρητο στην οδό Μητροπόλεως (Εικόνες)

Σχετικά Άρθρα