Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κόντρα για τα likes, τα σχόλια και τις… καρδούλες

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέλιο Πέτσα και την εισηγήτρια του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη

Αντιπαράθεση εντοπίστηκε… κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου για τα Ζώα Συντροφιάς
στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, και την εισηγήτρια του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε τον κ. Πέτσα, αναφέροντας πως όσο το νομοσχέδιο ήταν σε δημόσια διαβούλευση «δημιουργήσατε μία σύγχυση, γιατί αν και έχετε 856 likes, καρδούλες και χειροκροτήματα από κάτω και κανένας δεν σας επέκρινε – αν και κάπου γράφει η σελίδα ότι τα σχόλια αυτά έχουν περιοριστεί – βούλιαξε η πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών από τα 28,5 χιλιάδες σχόλια, τα οποία θετικά δεν ήταν».

Όπως συνέχισε η ίδια, «ήταν σχόλια, τα οποία παρουσίαζαν ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον, διότι εκτός από τα σχόλια των πολιτών, ήταν από επίσημους φορείς, από ομοσπονδίες, από σωματεία, από επαγγελματικούς συλλόγους, μέχρι και πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία φιλοζωικά, αυτοδιοίκηση και ούτω καθεξής. Χιλιάδες, λοιπόν, σχόλια, σε αντίθεση με αυτά τα οποία μάλλον, κύριε υπουργέ, διακινούνται από την κυβέρνησή σας επικοινωνιακά».

Η απάντηση Πέτσα

Ο κ. Πέτσας ζήτησε να παρέμβει άμεσα, για να απαντήσει πως «το Instagram, φυσικά και τα like, δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια διαβούλευση και δεν πρέπει να την διακωμωδούμε, ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για 28.000 σχόλια από όλους τους Έλληνες πολίτες, στην πιο σημαντική στιγμή της δημόσιας διαβούλευσης των νομοσχέδιων που έχουν έρθει στη Βουλή», είπε και συνέχισε σε έντονο τόνο:

«Σχεδόν τα μισά σχόλια αφορούσαν αυτό το νομοσχέδιο».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ