Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ράλι Ακρόπολις: Έναρξη για το «Ράλι των Θεών» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Εικόνες & Βίντεο)

Iστορική ειδική διαδρομή στο Σύνταγμα

Την έναρξη του ΕΚΟ Acropolis Rally 2021, το λεγόμενο “Ράλι των Θεών”, που επέστρεψε  στην Ελλάδα έπειτα από 8 χρόνια απουσίας,  κήρυξε το απόγευμα της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του, πριν την έναρξη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το φέραμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Ελληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάκλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στην Πλατεία Συντάγματος, όπου και θα παρακολουθήσει από κοντά την ειδική διαδρομή, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Μοναδικό σκηνικό

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο αγώνας θα “περάσει” μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό, με την εικόνα να μεταδίδεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στο εσωτερικό της πλατείας οι χορηγοί του αγώνα υποδέχθηκαν το κοινό στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερά τους, όπου διεξάγονται διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις. Για λόγους ασφαλείας του αγώνα και αποφυγής συνωστισμού, η Πλατεία Συντάγματος έχει εκκενωθεί από τις 13:30 έως και την ολοκλήρωση της COSMOTE 5G Athens Stage (20:30), οπότε και θα ανοίξει πάλι για το κοινό, φιλοξενώντας στο εσωτερικό της και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που θα παραμείνουν σταθμευμένα εκεί μέχρι το πρωί της Παρασκευής.



Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ