Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το «παίρνει πάνω του» για την κοκαΐνη ο σύντροφός της παίκτριας ριάλιτι

Τι αναφέρει ο συνηγορός του

Όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης
παίρνει ο σύντροφος της παίκτριας γνωστού ριάλιτι, η οποία συνελήφθη χθες στο βράδυ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης πρώην παίκτρια ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μέσω του συνηγόρου του, ο σύντροφος της παίκτριας υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, ότι η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες.

Τι αναφέρει ο συνήγορός του

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο συνήγορος του ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, κ. Γεωργόπουλος.

«Χρήστης και αχυράνθρωπος ο πελάτης μου»

Λίγη ώρα αργότερα ο δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου, μίλησε και στο MEGA.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτου, ο κ. Γεωργόπουλος χαρακτήρισε «χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο» τον 32χρονο.

O δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

Σχετικά με το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.

Η ανακοίνωση της συνηγόρου της παίκτριας 

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος του μοντέλου, Παντελής Κοκοτός, με ανακοίνωσή του αναφέρει πως το δικηγορικό του γραφείο θα εκπροσωπήσει το μοντέλο

Όπως αναφέρει, «τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών.

Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της»

Ποινική δίωξη στην παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της

Νωρίτερα, σε βάρος της γνωστής παίκτριας και στον σύντροφό της ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ΄επάγγελμα 

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Χειροπέδες σε παίκτρια ριάλιτι, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη, πέρασαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ