Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι νέες ισχυρές υποψηφιότητες για τη Θεσσαλονίκη – Η δυσάρεστη έκπληξη για Αραμπατζή και οι εκδοτικές γκρίνιες στη ΔΕΘ

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ευρήματα δύο δημοσκοπήσεων σε Α’ και Β’ Πειραιά

Ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη
, «ψάρεψα» και κάτι ωραία παραπολιτικά που σχετίζονται με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης η Σπυράκη

Ένα απ’ αυτά αφορά τους σχεδιασμούς της νυν ευρωβουλευτίνας Μαρίας Σπυράκη, η οποία, όπως διαδίδουν όσοι γνωρίζουν, έχει αποφασίσει να πολιτευτεί στην Α’ Θεσσαλονίκης. Και μιλάμε για (σχεδόν) οριστική απόφαση, την οποία, όπως είναι λογικό, θα συζητήσει με τον Μητσοτάκη, πριν την ανακοινώσει.

Με δεδομένη, πάντως, την επικρατούσα άποψη που έχει το Μαξίμου για τους νυν βουλευτές (γεγονός που αποτυπώθηκε και κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό), εκτιμάται ότι η απόφαση της Σπυράκη θα προκαλέσει ρίγη ενθουσιασμού στον Μητσοτάκη.

Επί τη ευκαιρία να σας πω ότι σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του υφυπουργού Υποδομών και στενού συνεργάτη του Καραμανλή, Γιώργου Καραγιάννη, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα δύο δημοσκοπήσεων σε Α’ και Β’ Πειραιά, που διενεργήθηκαν για να μετρήσουν την απήχηση που έχει η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου στις δύο (αυτές) εκλογικές περιφέρειες. Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα αιφνιδίασαν ακόμη και την ίδια.

Ενόχληση Αραμπατζή

Δεν έφτανε ο πρόσφατος αποκλεισμός από την κυβέρνηση, το βράδυ του Σαββάτου, στο Βελλίδειο, περίμενε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη την όμορφη τέως υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή.

Η έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι διοργανωτές – ταξιθέτες της ομιλίας του πρωθυπουργού, δεν φρόντισαν να υπάρχει καρέκλα για τη «γαλάζια» βουλευτίνα. Έτσι, μόλις αντιλήφθηκε ότι την είχαν «παραπετάξει» στα πίσω καθίσματα, άρχισε να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να της βρουν καρέκλα κάμπου μπροστά και πλάγια.

Σε μεγάλες εκδηλώσεις συμβαίνουν αυτά. Άλλωστε, αν δεν γινόταν κι αυτό, θα περνούμε απαρατήρητη η παρουσία της κυρίας Αραμπατζή στην 85η ΔΕΘ.

! Στην κηδεία του πολύπειρου τραπεζίτη Γιώργου Αρώνη, μαθαίνω ότι θα παραστεί ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Βλέπετε, οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την περίοδο που συνυπήρξαν στην «Εθνική Τράπεζα».

Αποκλεισμός σε «Documento» και «Δημοκρατία»

Γκρινιάζουν από χθες το απόγευμα Documento και Δημοκρατία για τον αποκλεισμό τους από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μητσοτάκης στο περιθώριο της 85ης ΔΕΘ.

Λες και ζουν για να υποβάλλουν ερώτηση στον πολιτικό που επί 365 μέρες λασπολογούν με απόλυτη συνέπεια.

Πάντως, έχει πλάκα η εφημερίδα του εκδότη Φιλιππάκη, που, κάθε και λίγο και λιγάκι, θυμάται τον Καραμανλή και τον Σαμαρά, αποκαλύπτοντας ότι είναι εκνευρισμένοι με τις επιλογές του Κυριάκου. Προφανώς εκεί στη «Δημοκρατία» δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι ο πρωθυπουργός δεν πολυασχολείται με το παρελθόν και δη με τους προκατόχους του.

Αξίζει: Εκείνο που δεν διαβάσαμε στη «Δημοκρατία» είναι πώς είδαν την εμφάνιση Μητσοτάκη οι Προκόπης Παυλόπουλος και Βασιλική Θάνου. Γιατί για τον Μίμη Παπαγγελόπουλο, είναι γνωστό ότι διανύει περίοδο παρατεταμένης σιωπής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ