Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ζευγάρι με γνωστό μάνατζερ πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – Η υποψηφιότητα Γκάγκα και ποιος σκέφτεται τη Δημαρχία του Βόλου

Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι ενδεχομένως και «να διανύει την πιο ερωτική περίοδο της ζωής του»

Πρώην υπουργός
της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, που ούτε διαφημίζει, αλλά ούτε και κρύβει την ιδιαιτερότητά του, εσχάτως εμφανίζεται σφόδρα ερωτευμένος. Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι ενδεχομένως και «να διανύει την πιο ερωτική περίοδο της ζωής του».

Ο τυχερός; Πασίγνωστος και συνάμα επιτυχημένος μάνατζερ, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο εγχώριο σκηνικό.

Η σχέση των δύο ανδρών ξεκίνησε την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια. Ούτε και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Με το πέρασμα του χρόνου ήρθαν τόσο κοντά, που σήμερα «ο ένας ζει για τον άλλον».

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους, δεν χάνουν την ευκαιρία της καθημερινής συνύπαρξης. Ο μάνατζερ, όταν πέφτει το φως του ήλιου, επισκέπτεται την οικία του πρώην υπουργού από το υπόγειο γκαράζ, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα βλέμματα των περαστικών.

Πέραν τούτου, κρατά και τη σχέση μακριά από τους νυν κυβερνητικούς αξιωματούχους, με τους οποίους ανέπτυξε λίγο πριν από τις εκλογές ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Μίνα Γκάγκα: Ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Μου λένε ότι η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, σκέφτεται (πολύ) σοβαρά να είναι εκ νέου υποψήφια στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Αξίζει: Σκέψεις για τη δηµαρχία του Βόλου έχει αρχίσει και κάνει ο τοπικός βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος µετά και τον πρόσφατο αποκλεισµό του και από την τελευταία κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ