Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ληστεία Μητροπόλεως: Εξετάζεται η εμπλοκή αντιεξουσιαστή – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ ως έναν από τους δράστες στην σημερινή ληστεία Τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, ο εν λόγω ύποπτος είχε παραβιάσει άδεια από φυλακές. Συνεργός του εξετάζεται αν είναι ποινικός που είχε γνωρίσει στις φυλακές. Το ίδιο δίδυμο ληστών έχει πραγματοποιήσει και άλλες τρεις ληστρικές επιθέσεις σε τράπεζες στο Κουκάκι, στη Ν. Ιωνία και αλλού.

 Έφεραν βαρύ οπλισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ληστές, που έφεραν πάνω τους βαρύ οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53.

 Όπως μεταδίδει το MEGA, ο ένας κρατούσε ένα πιστόλι και ο δεύτερος καλάσνικοφ.

 Μετά την εισβολή τους, απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στη συνέχεια, με τα όπλα στα χέρια και σημαδεύοντας πελάτες και υπαλλήλους, βγήκαν από την τράπεζα, κινήθηκαν πεζή μέχρι την πλατεία του Μοναστηρακίου και μετά εξαφανίστηκαν.

 Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ