Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Υπόθεση κοκαΐνης: Τι έκανε ο σύντροφος του μοντέλου πριν τον συλλάβουν – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του 32χρονου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών στη Νέα Σμύρνη

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο – ντοκουμέντο, με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της παίκτριας
ριάλιτι, μία ώρα πριν από τη σύλληψή του, για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Στο βίντεο, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha, καταγράφονται οι κινήσεις του 32χρονου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών στη Νέα Σμύρνη.

Οι κινήσεις τους

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια ριάλιτι έφυγαν από το σπίτι τους περίπου στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της Ηλιούπολης, όπου ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του, ενώ στη συνέχεια έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την σύντροφό του μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου., έως ότου πλυθεί το όχημά του.

Ήταν νευρικός

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, τον περιέγραψαν ως νευρικό, καθώς περπατούσε συνέχεια και κοιτούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Επιπλέον, οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρουν ότι στο μεταξύ η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο είχε πάει σε ένα showroom, που βρίσκεται πάνω από το συνεργείο και φέρεται να δοκίμασε ρούχα για την εκπομπή της.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ