Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας – Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από τους υπουργούς

Share:

Ποια θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον συντονισμό και το σχέδιο δράσης των υπουργείων στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας

 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. Ελαβαν επίσης μέρος οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα, τέθηκαν οι άξονες για τη στενή συνεργασία μεταξύ των τριών υπουργείων στις δράσεις αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών, ιδιαίτερα στα αντιπλημμυρικά έργα, και η έγκαιρη προετοιμασία εξασφάλισης μέσων για την αντιπυρική περίοδο του 2022.

Google News icon
Previous Article

Καμπανάκι Θωμαΐδη: Η μεταδοτικότητα θα αυξηθεί – Το επόμενο κύμα θα έρθει στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου

Next Article

Επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη – Ιωάννα: Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα