Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με την 35χρονη στο messenger

Η Έφη Κακαράντζουλα δεν πίστευε λέξη απ’ όσα διάβαζε και έβλεπε την Παλιοσπύρου ως απειλή

Έντεκα συνολικά μηνύματα είχε στείλει η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα
στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι ο 40χρονος Ν.Ο. με τον οποίο διατηρούσε σχέση είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook στην Ιωάννα.

Η πρώτη επαφή των δύο γυναικών έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018 ενώ το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Έφη στην Ιωάννα ήταν τέσσερις μόλις μήνες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι, συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου του 2020. Από την τραγική κατάληξη της επικοινωνίας των δύο προκύπτει το συμπέρασμα ότι η 36χρονη δεν πίστεψε κουβέντα απ’ όσα της έλεγε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την οποία μέχρι τέλους θεωρούσε εμπόδιο στη σχέση της με τον 40χρονο.

Οι διάλογοι

Τον Νοέμβριο του 2018 η προφυλακισμένη σήμερα Έφη ρωτάει την Ιωάννα: Να σε ρωτήσω, βρε συ. Τον Ν. τον ξέρεις; Συγγνώμη, ρε αγάπη, αλλά υπάρχει λόγος.

Ιωάννα: Δεν τον ξέρω. Πριν λίγο μου έστειλε αίτημα φιλίας και δέχτηκα. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Παίζει κάτι μεταξύ σας;

Έφη: Συγγνώμη που σε ρώτησα, δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη σε κανέναν.

Ιωάννα: Αν τυχόν μου στείλει κάτι θα σου πω. Θέλεις να τον διαγράψω;

Στη συνέχεια της συνομιλίας η 36χρονη ζητάει πράγματι από την Ιωάννα να τον διαγράψει και «θα τον φτιάξω εγώ».

Το μήνυμα από τον 40χρονο

Την επόμενη ημέρα η Ιωάννα δέχτηκε μήνυμα από τον 40χρονο τον οποίο πληροφόρησε ότι τον διέγραψε καθώς «υπάρχει κάποια που ανησυχεί για σένα». Στην επιμονή του Ν.Ο. να του αποκαλύψει το όνομα της κοπέλας που ενδιαφέρεται, η Ιωάννα δεν λέει το όνομα της Έφης, ωστόσο εκείνος μετά από λίγο της απαντά: «Δεν κατάλαβα πως εννοείς την Έφη τόση ώρα. Δεν νομίζω να απαγορεύεται να μιλάς με κόσμο που ξέρει εκείνη». Λίγες ημέρες αργότερα, απαντώντας σε νέο μήνυμα της Έφης, η Ιωάννα την ενημερώνει για την επικοινωνία με τον 40χρονο και τη συμβουλεύει να «ξεκολλήσει» από αυτόν.

Και στις επόμενες συνομιλίες των δύο γυναικών διαφαίνεται η έντονη ανησυχία της Έφης για το αν ο 40χρονος επικοινωνεί με την Ιωάννα. Το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου εμφανίζεται και πάλι ο Ν.Ο. που ρωτάει την Ιωάννα «πού χάθηκε», ενώ την ενημερώνει ότι ουσιαστικά έχει τελειώσει η σχέση του με την Έφη καθώς «λόγω φόρτου εργασίας τα τελευταία ένα με δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις. Δεν θα έστελνα μηνύματα σε άλλη γυναίκα ενώ έχω σχέση». Στην προτροπή του «να τα λέμε, εκτός αν έχεις σχέση», η Ιωάννα Παλιοσπύρου του ζήτησε «να μην είναι αδιάκριτος» κι έκοψε τη συζήτηση.

Τελευταία επικοινωνία με την Έφη καταγράφεται ανήμερα της εορτής της Ιωάννας, στις 7 Ιανουαρίου του 2020, όπου ήδη η κατηγορούμενη είχε εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο της ανυποψίαστης γυναίκας. Στο μήνυμά της της ευχήθηκε απλώς «χρόνια πολλά».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ