Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κυπαρισσία: Καταιγιστικές εξελίξεις με τον Ρουμάνο που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε την καθαρίστρια (Βίντεο)

Τι αναμένεται να υποστηρίξει μέσω του δικηγόρου του

Ο 39χρονος Ρουμάνος
εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στις ολλανδικές Αρχές.

Ο ίδιος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης συντρόφου του. Πρόκειται για την είδηση που πάγωσε το πανελλήνιο, καθώς το θύμα βρέθηκε τσιμεντωμένο στο σπίτι στο οποίο κατοικούσαν στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα ο 39χρονος θα παραιτηθεί του δικαιώματος προσφυγής κατά της έκδοσης του στην Ελλάδα.

Αφού τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούν στην νυν σύντροφό του η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους θα ζητήσει οικειοθελώς να μεταφερθεί στην Ελλάδα ενώπιον των διωκτικών αρχών. Όπως υποστηρίζει ο καταζητούμενος, δεν κρύβεται, δεν τον έχει επισήμως κανείς ενημερώσει ότι θεωρείται ύποπτος τέλεσης δολοφονίας ενώ έμαθε την τραγική κατάληξη της 42χρονη συντρόφου του από τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.

Ο δικηγόρος του έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση: «Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται και θα αποδείξω την αθωότητα μου. Θα απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Θα αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω. Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος».

Αυτό που αναμένεται να υποστηρίξει στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής είναι ότι είχε διακόψει τις σχέσεις του με το θύμα στις αρχές Ιανουαρίου και ως τα τέλη Φλεβάρη που εκείνη εξαφανίστηκε δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ