Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο – Ο αποκαλυπτικός διάλογος με την ΠτΔ – Πάντα Έλληνες νιώθαμε (Εικόνες-Βίντεο)

Τι συζήτησαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σήμερα το πρωί η οικογένεια Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
, η μητέρα του Βερόνικα και ο αδελφός του Άλεξ, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Πάντα ένιωθα πατρίδα την Ελλάδα»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον διάλογο που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «έχω τα παιδιά, είχα και προπόνηση στις 8:30» με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον δικαιολογεί προσθέτοντας ότι «σήμερα έχουμε και την κίνηση λόγω της συνόδου EUMED 9».

«Νιώθαμε πάντα Έλληνες και η εξέλιξη αυτή (σ.σ. με την πολιτογράφηση) αποτελεί απλά μια σφραγίδα» συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Κατερίνα Σακελλλαροπούλου προσθέτοντας «ξέρω ότι πάντα νιώθατε Έλληνες» συγχαίροντας την κυρία Βερόνικα για τα παιδιά της.

Ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ πρόσθεσε ακόμη «είναι ιστορικό ότι είσαστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχαριστώ που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα. Πάντα ένιωθα πατρίδα την Ελλάδα».

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα» απάντησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και είπε «είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά».

Δείτε τις εικόνες

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ