Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στο Μουσείο Μπενάκη η Μπριζίτ Μακρόν με Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαρέβα Μητσοτάκη – Τι εντυπωσίασε την πρώτη κυρία της Γαλλίας (Εικόνες)

Ιδιωτική ξενάγηση στην Μπριζίτ Μακρόν, στο Μουσείο Μπενάκη, έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, πήρε μέρος στην ιδιωτική ξενάγηση που είχε η Μπριζίτ Μακρόν, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη. Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου επισκέφθηκε την Αθήνα συνοδεύοντας τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής EUMED 9.

Στο Μουσείο Μπενάκη, την πρώτη κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκαν η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, και η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και τη συνόδευσαν στην ξενάγηση της εμβληματικής έκθεσης «1821 Πριν και Μετά», η οποία έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου που συντονίζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Την ξενάγηση ανέλαβε ο επιστημονικός διευθυντής του μουσείου Γιώργης Μαγγίνης, παρουσία της προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής του μουσείου, Ειρήνης Γερουλάνου.

Η Μπριζίτ Μακρόν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, ιδίως για τους ζωγραφικούς πίνακες, τις ελληνικές σημαίες και τις ελληνικές φορεσιές, και για διάφορα αντικείμενα της επαναστατικής και μετεπαναστατικής περιόδου. Στο τέλος της ξενάγησης, οι τρεις κυρίες έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ