Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κυβέρνηση για Τσίπρα στη ΔΕΘ: «Θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης»

«Μόνιμα κλισέ και προσφιλή ψέματα» τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου

«Μόνιμα κλισέ» και «προσφιλή ψέματα», χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τα όσα είπε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.

Ο κ. Οικονόμου εστίασε κυρίως στο θέμα των γονικών παροχών με επίκεντρο την μεσαία τάξη σχολιάζοντας για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας:  «Όταν θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης είναι πολύ φυσικό να μην αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για την ελληνική οικογένεια να μπορεί να μεταβιβάζει την ακίνητη περιουσία και μέρος των χρημάτων που απέκτησε στα παιδιά της, χωρίς να πληρώνει φόρο».

Αναφερόμενος μάλιστα στο «τσάκισμα της μεσαίας στάσης» συνεχίζει ο κ. Οικονόμου σημειώνοντας: Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα»

Όπως δήλωσε ο κ.Οικονόμου «Επιβεβαιώνει ότι είναι αγκυλωμένος στο παρελθόν και για αυτό δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει, με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή μέσα από την προαγωγή του συνολικού αγαθού».

Τέλος σχετικά με τις εκλογές σημειώνει ο κ. Οικονόμου: Όσον αφορά στις εκλογές η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή. Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές – εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ