Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάτρα: Σοκαρισμένος ο οδηγός του καρτ που τραυμάτισε σοβαρά εξάχρονο – Καρέ καρέ το τρομακτικό ατύχημα(Βιντεο)

«Η σκέψη μου είναι στο παιδί»

Μουδιασμένη είναι η Πάτρα και ολόκληρη η χώρα από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σε αγώνα καρτ
, που είχε σαν αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός εξάχρονου αγοριού που παρακακολουθούσε τον αγώνα. 

Ενώ η οικογένεια του μικρού περνά ώρες αγωνίες αναμένοντας ένα ευχάριστο νέο από τους ιατρούς, ο οδηγός του οχήματος, συγκλονισμένος από το ατύχημα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Με χτύπησε κάποιος οδηγός, έχασα τον έλεγχο και απογειώθηκα» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Η σκέψη μου είναι στο παιδί που χτύπησε μόνο. Είμαι δίπλα του» συνέχισε.

Πέντε συλλήψεις 

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των πέντε ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για το τραυματισμό εξάχρονου στη διοργάνωση αγώνων καρτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τους διοργανωτές, τον οδηγό του οχήματος και τους υπεύθυνους ασφαλείας. Προς το παρόν, οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εξάχρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Οπως σημειώνει το thebest.gr, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της Μαιζώνος. Το καρτ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το 6χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Διευθυντής ΜΕΘ παίδων: Δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του εξάχρονου, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ο διευθυντής της μονάδας, Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και θέλουμε να καταφέρουμε το καλύτερο. Όμως, πρέπει να περάσει το πρώτο 48ωρο, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, για να διαπιστώσουμε το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του παιδιού. Πάντως πρέπει να πω ότι υπάρχει μία σταθερότητα στην κατάσταση του τραυματία μας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ