Την Ακρόπολη και το Ηρώδειο για την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτονται την Τρίτη Μπακογιάννης και Ιμάμογλου

Share:

Το πρόγραμμα του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα,
προσκεκλημένος του Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ο οποίος θα γίνει δεκτός και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η έλευση του Ιμάμογλου αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ανάδειξης των σημείων που ενώνουν τους γείτονες στις δύο πλευρές του Αιγαίου, ανταλλαγής απόψεων για τις δύο πρωτεύουσες που αποτελούν σημείο παγκόσμιας αναφοράς και γενικότερης σύσφιξης των αυτοδιοικητικών σχέσεων.

Με δεδομένο ότι οι δύο δήμαρχοι, ως ιδιαίτερα δημοφιλείς, έχουν φτιάξει πρόγραμμα περιήγησης σε πολυσύχναστα σημεία του κέντρου, με την Αστυνομία να σχεδιάζει τη λήψη μέτρων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η πρώτη επαφή των κ. Μπακογιάννη και Ιμάμογλου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο δημαρχείο, θα ακολουθήσει η συνάντηση τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επίσκεψη τους στην Ακρόπολη και το βράδυ θα παρακολουθήσουν στο Ηρώδειο την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Previous Article

Σκληρή επίθεση Πολάκη σε Κούλογλου για την «ισοπαλία στη ΔΕΘ»: Χρειάζεσαι γυαλιά, γύρνα στη δημοσιογραφία, μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική

Next Article

Θεοδωρίδου για τρίτη δόση εμβολίου: 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 60 και υγειονομικούς

Σχετικά Άρθρα