Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιατί οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούν τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Το εντυπωσιακό στην εξέλιξη της όλης ιστορίας είναι ότι πίσω από τις επιθέσεις φαίνεται να κρύβονται και πρόσωπα που συνδέονται πολύ στενά με τον κ. Τσίπρα

Για σχέδιο στοχοποίησης της Μαρέβας Μητσοτάκη
από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει μπει στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου με απώτερο σκοπό να πλήξουν τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το πρόσφατο παράδειγμα της υπόθεσης με την efood.

Το εντυπωσιακό στην εξέλιξη της όλης ιστορίας είναι ότι πίσω από τις επιθέσεις φαίνεται να κρύβονται και πρόσωπα που συνδέονται πολύ στενά με τον κ. Τσίπρα. Είναι οι ίδιοι που επί χρόνια όταν ήταν πρωθυπουργός του υπόσχονταν ότι έχουν «δεμένη τη Μαρέβα». Ανάμεσα σ αυτούς ήταν ο Νίκος Παππάς, ο Μίμης Παπαγγελόπουλος και φυσικά ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, που διαχρονικά διακατέχεται από έντονο αντιμητσοτακισμό, σημειώνει η στήλη.

Τι αναφέρει το big mouth

Ο πρεσβύτερος Μητσοτάκης έλεγε ότι αν θες να μάθεις τι σχεδιάζουν οι αριστεροί, δεν έχεις παρά να διαβάσεις είτε τον «Ριζοσπάστη», είτε την «Αυγή». Και αυτό γιατί όπως επισήμανε με νόημα «οι αριστεροί συνωμοτούν μεγαλοφώνως». Στις μέρες μας για να καταλάβει κανείς τι σχεδιάζουν οι νεοαριστεροί δεν έχει παρά να παρακολουθήσει την αρθρογραφία Καρτερού και τα πρωτοσέλιδα του Documento. Αβίαστα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι ο Μητσοτάκης, αλλά η σύζυγός του Μαρέβα. Αυτή τους ενοχλεί και αυτή έχουν βάλει στο στόχαστρο. -Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια, πιστεύοντας ότι έτσι θα καταφέρουν να πλήξουν τον πρωθυπουργό. Τελευταίο «χτύπημα» η ιστορία με την efood. Το εντυπωσιακό στην εξέλιξη της όλης ιστορίας είναι ότι πίσω από τις επιθέσεις φαίνεται να κρύβονται και πρόσωπα που συνδέονται πολύ στενά με τον κ. Τσίπρα. Είναι οι ίδιοι που επί χρόνια όταν ήταν πρωθυπουργός του υπόσχονταν ότι έχουν «δεμένη τη Μαρέβα». Ανάμεσα σ αυτούς ήταν ο Νίκος Παππάς, ο Μίμης Παπαγγελόπουλος και φυσικά ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης , που διαχρονικά διακατέχεται από έντονο αντιμητσοτακισμό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ