Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γλυκά Νερά: Άραβας ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας – Πώς περνά τον χρόνο της η μικρή Λυδία στην Αλόννησο (Βίντεο)

Η μικρή Λυδία έχει μεγαλώσει κι έχει ψηλώσει

Η πολυτελής μεζονέτα στην περιοχή των Γλυκών Νερών
στην οποία έλαβε χώρα το φρικτό έγκλημα της 20χρονης Καρολάιν απ’ τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο σύζυγο της πλέον κατοικείται απ’ έναν αλλοδαπό.

Πρόκειται για Άραβα οικογενειάρχη ο οποίος ενοικίασε την εν λόγω μεζονέτα στα μέσα του Αυγούστου, δίχως ωστόσο να έχει γνώση για τα όσα είχαν συμβεί στο εσωτερικό της. Ο ίδιος μάλιστα, δείχνει κατά πολύ συναισθηματικά φορτισμένος αλλά και ενοχλημένος με τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων.

Φήμες θέλουν το σπίτι να έχει δεχθεί ριζική ανακαίνιση πριν τη νέα του ενοικίαση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται. Το μόνο που έχει γίνει είναι ένα απλό «φρεσκάρισμα», δηλαδή βάψιμο των τοίχων, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι γείτονες έχουν να δουν τον νέο ενοικιαστή πάνω από πέντε ημέρες και εικάζεται πως ο ίδιος έχει ταξιδέψει για να επιστρέψει μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του.

Η νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 για το πώς περνάει την ημέρα της η κόρη της Καρολάιν και του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η ίδια δήλωσε πως δεν θα ήταν δυνατόν να μην είχε υποπέσει στην αντίληψη των κατοίκων η κινητικότητα της μικρής, δεδομένου του περιορισμένου πληθυσμού του νησιού.

Σύμφωνα με την κ. Θεοδώρου η μικρή Λυδία πήγαινε για μπάνιο συνοδευόμενη από τη γιαγιά της (σ.σ. τη μητέρα της Καρολάιν), τη Σουζάνα ενώ παράλληλα πήγαινε και στην παιδική χαρά, αποφεύγοντας ωστόσο τους συνωστισμούς.

Εν συνεχεία, η κ. Θεοδώρου ανέφερε πως η Λυδία έχει μεγαλώσει και έχει ψηλώσει. Τέλος, ανέφερε πως η μικρή έχει προσαρμοστεί και ακολουθεί τη δική της καθημερινή ρουτίνα.

Πέντε ημέρες με τους γονείς του πιλότου

Οι παππούδες της μικρής Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της κάνουν χρήση των προνομίων-δικαιωμάτων κατόπιν εισαγγελικής απόφασης και φροντίζουν να συναντούν την εγγονή τους πέντε ημέρες τον μήνα. Ωστόσο δεν έχουν το δικαίωμα να την απομακρύνουν από το σπίτι της γιαγιάς Σουζάνας και γι’ αυτό τον λόγο τη συναντούν εκεί. Άλλωστε, όπως δήλωσε η κ. Θεοδώρου οι δύο γιαγιάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ