Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκληρή επίθεση Πολάκη σε Κούλογλου για την «ισοπαλία στη ΔΕΘ»: Χρειάζεσαι γυαλιά, γύρνα στη δημοσιογραφία, μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική

Σε κείμενό του, ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε πως η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα δεν έβγαλε είδηση

«Πυρά» κατά του ευρωβουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου
, εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης, με αφορμή σχόλιο του πρώτου για την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Σε κείμενό του στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρει πως, μετά από τέσσερις ώρες, η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα δεν έβγαλε είδηση. «Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την “προοδευτική διακυβέρνηση” θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας.

Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, “είδηση” έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

Η απάντηση του Πολάκη

Το άρθρο αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, με ανάρτησή του στο Facebook, συνέστησε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «βάλει γυαλιά».

«Αν εσύ είδες “ισοπαλία” στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

«Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό “εκ προσωπικοτήτων” που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε ακόμη:

«ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακριά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και τον μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακέικο!».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ