Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βάρκιζα: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι εντός του σχολικού λεωφορείου επί τέσσερις ώρες – Έκλαιγε και ούρλιαζε

Υπεβλήθη μήνυση από τους γονείς

Μία δυσάρεστη είδηση από τη Βάρκιζα
είδε το φως της δημοσιότητας. Ένα δίχρονο κοριτσάκι ξεχάστηκε εντός του σχολικού λεωφορείου.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν, χθες το πρωί, το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα με τον οδηγό στη συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του. Κανείς όμως δεν παρατήρησε ότι ένα κοριτσάκι δύο ετών είχε απομείνει εντός του λεωφορείου και για την ακρίβεια είχε αποκοιμηθεί.

Έτσι λοιπόν, ο οδηγός πήγε στο σπίτι του, ενώ το κοριτσάκι δεν το αναζήτησε κανένας από τον παιδικό σταθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

Τέσσερις ώρες μετά

Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι κι ενώ είχαν περάσει περίπου τέσσερις ώρες, το νήπιο έκλαιγε και ούρλιαζε. Μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία. Τότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός και εν τέλει… το απεγκλώβισαν.

Υπεβλήθη μήνυση

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο. Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ