Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επιμένει ο Κούλογλου: Μητσοτάκης-Τσίπρας ήρθαν ισοπαλία -Εχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ από τον Πολάκη

«Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζει την σκληρή κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη
, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας σκωπτικά τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο… αψύς Σφακιανός για τον ίδιο, επιμένωντας παράλληλα στα όσα είπε περί «ισοπαλίας Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ».

Απαντώντας στα «συντροφικά πυρά» που δέχθηκε, ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Brainstorming» του Action24, είπε: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας». «Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος».

«Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του, σε περίπτωση «προοδευτικής κυβέρνησης».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες, αλλά έχει επικοινωνία. Ο Τσίπρας έχει ιδέες, αλλά δεν έχει επικοινωνία», διευκρίνισε αιχμηρά ο Στέλιος Κούλογλου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει ότι δεν τον ικανοποίησε η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ούτε η συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε την Κυριακή. «Δεν είναι αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί», έγραψε σε άρθρο του στην ιστοσελίδα tvxs.

Σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου, τα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν αποτελούν πειστική πρόταση αλλαγής. Κρίνει μάλιστα, με αναφορά στις δημοσκοπήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει από τη φθορά της κυβέρνησης.

Η τοποθέτησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά, τα πυρά ήρθαν από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγινε έξαλλος με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και σχολίασε: «Μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία». Ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter επέκρινε τον έτερο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Οχι ισοπαλία, όχι αυτογκόλ» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ