Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κώστας Ζορμπάς, νέος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας: Συνεργασία, συνέχεια, καθημερινότητα, νέες ευκαιρίες και αίγλη για τα νησιά

ΔΗΛΩΣΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων,κυρίαΡόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου,που με τίμησε με την εμπιστοσύνη της αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κερκύρας.

Αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για εμένα, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, όχι μόνο της κυρίας Περιφερειάρχη, αλλά και όλων των Κερκυραίων, οι οποίοι εναποθέτουν ελπίδες σε μας και τους οποίους υπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο και με απόλυτη αφοσίωση.

Η υλοποίηση του προγράμματός μας και η καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας χρειάζονται δυναμική επανεκκίνηση μετά την Covid19 εποχή και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών και στις πολύπλοκες προκλήσεις.

Θα συνεχίσω τη στενή συνεργασία και τις συντονισμένες ενέργειες με ολόκληρη την Περιφερειακή Ομάδα, για να δώσουμε στην Κέρκυρα τους Παξούς και τα Διαπόντια νησιά μας την αίγλη που τους αξίζει, αλλά και τις ευκαιρίες της σύγχρονης εποχής, αντιμετωπίζοντας άμεσα και πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά θέτοντας και τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συνάδελφο κυρία Μελίτα Ανδριώτη για την συνεχή προσπάθεια, το έργο της και την υποδομή που δημιούργησε για μια καλύτερη Κέρκυρα.

Σας διαβεβαιώ ότι το γραφείο μου και οι υπηρεσίες μας θα είναι πάντα ανοιχτά για όλους τους συμπολίτες μας, για να εκφράσουν τα προβλήματά τους,για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, αλλά και σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς.

Και θα συνεχίζω να κοιτάζω μπροστά και ψηλά για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια, αλλά και τους συμπολίτες μας που δίνουν πνοή και κίνητρο στο έργο μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ