Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το δίχρονο κοριτσάκι που «ξεχάστηκε» στο σχολικό λεωφορείο για τέσσερις ώρες – Δεν κοιμάται καθόλου

Τι δήλωσε η μητέρα της μικρής

Έχει ξεσπάσει σάλος μετά την είδηση με το δίχρονο κοριτσάκι που ξεχάστηκε στο σχολικό λεωφορείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα με τον οδηγό στη συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του. Κανείς όμως δεν παρατήρησε ότι ένα κοριτσάκι δύο ετών είχε απομείνει εντός του λεωφορείου και για την ακρίβεια είχε αποκοιμηθεί.

Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο. Μία γυναίκα άκουσε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία.

Η μητέρα της δίχρονης Αννούλας, Ιωάννα Καρβέλα, υποστηρίζει πως αν δεν ήταν η κοπέλα να ακούσει τα κλάματα του παιδιού της και να ειδοποιήσει για βοήθεια, κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί: «Στις 9 παρά τέταρτο πήρε το παιδί το σχολικό και στη 1 παρά 25 με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία για να με ρωτήσει αν έχω κάποια ενημέρωση… Μετά μου εξήγησαν τι συνέβη» λέει η μητέρα της δίχρονης.

«Χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου στην κοπέλα που το βρήκε»

Η μητέρα της δίχρονης σε δηλώσεις της στον ιστότοπο Πρώτο Θέμα συμπλήρωσε πως «Η κοπέλα που το αντιλήφθηκε, το βρήκε κλειδωμένο στο λεωφορείο στη Βούλα (το σχολείο είναι στη Βάρκιζα). Το παιδάκι ήταν σε σοκ και δεμένο με τη ζώνη πάνω στο κάθισμα του λεωφορείου για τέσσερις ώρες. Η κοπέλα άκουσε τη φωνή του παιδιού, το έψαξε, πήγε και χτύπησε κουδούνια. Τελικά, πήρε τηλέφωνο στον αριθμό που είδε πάνω στο λεωφορείο».

Εν συνεχεία, ανέφερε πως «Πριν φτάσω στο σημείο, είχαν πάει υπεύθυνοι του σταθμού και ζητούσαν από την κοπέλα, που είναι βρεφονηπιοκόμος, να φύγει και να μην φωνάξει την αστυνομία. Εκείνη είπε πως δεν πρόκειται να φύγει και θα περιμένει. Της χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου και θα της τη χρωστάω για όλη μου τη ζωή».

Σε κατάσταση σοκ η μικρή

Η μητέρα της δίχρονης επεσήμανε ότι «Το παιδί από χθες δεν κοιμάται καθόλου, δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, είναι σε κατάσταση σοκ. Φαίνεται πως ο οδηγός πάρκαρε το λεωφορείο στο σπίτι του και πήγε να ξεκουραστεί».

Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι

Την ίδια στιγμή ελεύθεροι με απόφαση εισαγγελέα μέχρι να συμπληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση, αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα ανάμεσα τους ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια. Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση ζήτησε πριν οποιαδήποτε άλλη διαδικασία να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και οι καταθέσεις που θα συμπληρώσουν την δικογραφία της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ