Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η αυτογνωσία του Γιώργου Αμυρά που του δίνει… πόντους – Τι παραδοχή έκανε στη Βουλή

Το χαμηλό προφίλ του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας άφησε τις πτέρυγες άφωνες

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, μία πάνω μία κάτω!

Τουλάχιστον για κάποιους βουλευτές που έχουν καθίσει και στους δύο «θρόνους». Τον πρώτο τον γεύονται, όταν εκλέγονται και βιώνουν τα μεγαλεία της Βουλής και το δεύτερο γλυκό ποτήρι το πίνουν όταν υπουργοποιούνται. Ο Γιώργος Αμυράς ο άλλοτε, «ποταμίσιος», υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος, της οικολογίας και του ευ ζην, δεινός ποδηλάτης, το έχει φιλοσοφήσει το θέμα.

Μιλώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση περιβαλλοντικού περιεχομένου άρχισε να την αυτογνωσία …και πήρε πόντους!

Μιλώντας με τον βουλευτή της ΕΛΛ. ΛΥΣΗΣ κ. Μπούμπα, συμφώνησε μαζί του σε πάρα πολλά από όσα ανέφερε για τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζουμε τα θέματα ολικά και με βάθος χρόνου, και προχώρησε σε μία παραδοχή.

«Και σαφέστατα» είπε ο Γιώργος Αμυράς «περαστικοί είμαστε όλοι από την πολιτική. Αυτό έλειπε. Όποιος την έχει δει διαφορετικά, τη θέση του στην πολιτική, τότε δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι κάνει για την πολιτική. Στην πολιτική πρέπει να μπαίνεις και να βγαίνεις, να κάνεις τη δουλειά σου και να έρχεσαι πίσω να λες ότι ”κάτι έκανα, κάτι άφησα, κάτι πέτυχα σε συνέργεια, σε βοήθεια, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τους συναδέλφους όλων των πτερύγων της Βουλής”» συνέχισε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και άφησε τις πτέρυγες άφωνες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ