Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της 31χρονης – Τη ζήλευε αρρωστημένα – Την παρακολουθούσε (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι»

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στη Ρόδο
.

Το 31 ετών θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της, έξω από την οικία της.

Δράστης ένας 40χρονος, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν και ο οποίος μετά το έγκλημα πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Συντετριμμένη η οικογένεια

Σοκάρουν οι γονείς και η αδελφή της άτυχης Δώρας που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος τη ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η κ. Κατερίνα.

Το κλειδί πίσω από την πόρτα

Αφόρητη η ζήλεια του δράστη! Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην κάμερα του MEGA «Ο δράστης της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω’’».

Ανελέητα ζηλόφθων

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κ. Κατερίνα.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

«Φοβόμουν για το κορίτσι μου»

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος.

Κακό προαίσθημα

Η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδερφή της μια μέρα πριν την δολοφονία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το χρονικό της δολοφονίας

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγούσε συνεργός του.

Οι δράστες φέρονται να την περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα μακριά, ενώ μόλις την είδαν, πέρασαν δίπλα της και ο συνοδηγός την πυροβόλησε εν ψυχρώ, πριν απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Όταν μπήκαν στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πρώην σύντροφο του θύματος νεκρό, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας, η 31χρονη τηλεφώνησε μία φίλη της. Μεταξύ άλλων φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε πως «Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Ευτυχώς χώρισα».

Μάλιστα, φέρεται να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη, καθώς δεν μπορούσε ούτε για καφέ να πάει τον τελευταίο καιρό, κάτι που μπόρεσε να κάνει την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ήταν ζευγάρι από τα Χριστούγεννα, όπως μεταφέρει το STAR, μέχρι που χώρισαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ