Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Απίστευτο – Επιμένει στην τακτική της εργαλειοποίησης για το έγκλημα στη Ρόδο ο Σπίρτζης: Γιατί δεν είχε αφαιρεθεί το όπλο από τον γυναικοκτόνο;

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα «επίθεση» κατά της κυβέρνησης
εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας την ουσιαστικά για τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο, συνεχίζοντας την τακτική εργαλειοποίησης του τραγικού αυτού συμβάντος που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Με νέα του ανάρτηση, ο τομέαρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για εργαλειοποίηση της δολοφονίας της 31χρονης, διερωτάται για ποιον λόγο δεν είχε αφαιρεθεί από τον δράση το όπλο και η άδεια από τη στιγμή που κατηγορούνταν για απειλές και βιαιοπραγίες εις βάρος άλλων γυναικών.

Ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εργαλειοποίησης και λαϊκισμού… Συνέχεια
Ο αυτόχειρας δολοφόνος της 31χρονης Ντόρας είχε νόμιμη άδεια για το όπλο που χρησιμοποίησε στη δολοφονία της.
Για το ότι δεν είχε αφαιρεθεί το όπλο και η άδεια από έναν άνθρωπο που κατηγορείτο για απειλές με όπλο και βιαιοπραγίες σε άλλες γυναίκες, για τις γυναικοκτονίες που κάθε μήνα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία ενώ γνωρίζει και η αστυνομία και η δικαιοσύνη τα περιστατικά βίας που προηγούνται, για την λειτουργία του κράτους, για την υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων παρά τις 4.500 κατ’ εξαίρεση προσλήψεις, δεν φέρει καμία ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος.
Όποιος το αναφέρει εργαλειοποιεί και λαϊκίζει…».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο κ. Σπίρτζης είχε αναφέρει:

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε… αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα.
Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ