Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρόδος: Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο 40χρονος πριν σκοτώσει τη Ντόρα

Όλα δείχνουν πως η δολοφονία της Ντόρας ήταν προσχεδιασμένη

Ανοίγουν, όσο περνούν οι μέρες, τα στόματα για τον εφιάλτη που ζούσε η 30χρονη Ντόρα στη σχέση της με τον 40χρονο,
ο οποίος της έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της.

Είχαν συχνούς καυγάδες – Φοβόταν ιδιαίτερα

Οι καυγάδες ήταν συχνοί και η Ντόρα είχε μιλήσει για τη συμπεριφορά του στους δικούς της ανθρώπους. «Η Ντόρα όταν τσακωνόταν με τον Κώστα ερχόταν πάντα στο σπίτι μου γιατί ήμουν το άτομο στο οποίο έλεγε ότι της συνέβαινε. Συνολικά είχε έρθει τέσσερις φορές σε εμένα. Ο λόγος που υπήρχαν αυτές οι μεγάλες εντάσεις και οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν η συμπεριφορά του. Συνεχώς την μείωνε σαν γυναίκα και την έβριζε» σημείωσε μια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο 40χρoνος παρακολουθούσε ακόμα και τα social media του θύματος. «Ο Κώστας είχε καταφέρει να σβήσει όλες τις φωτογραφίες της Ντόρας από το facebook. Τότε η Ντόρα μετακόμισε πίσω ξανά στο πατρικό της. Όταν σβήστηκαν οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της και τον υποψιαζόταν η Ντόρα πήρε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλέφωνο για να δει πώς μπορεί να μάθει ποιος της έσβησε τις φωτογραφίες» πρόσθεσε.

Κοινά σημεία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η 30χρονη είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να ζητήσει βοήθεια… μέσα από τις διηγήσεις της Ντόρας, η ψυχολόγος παρομοίωσε τον 40χρονο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον πιλότο, που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Όλα τα σημάδια ήταν εκεί, κανένας όμως δεν πίστευε μέχρι που μπορούσε να φτάσει ο 40χρονος. Αναφερόμενη στις 11 γυναικοκτονίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά…και μιλά για αναχρονιστικές αντιλήψεις. «Φτάνει να σκοτώνουν τα κορίτσια μας με τόση ευκολία, και να βιαιοπραγούν. Μου ξύνουν τις πληγές μου που δεν θα κλείσουν ποτέ, με ματώνουν. Γιατί τόση βία;» τόνισε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δίνει τη δική της μάχη μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι παίρνει θέση για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο. «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας» έγραψε στο προφίλ της η Ιωάννα, που δίνει τη δική της μάχη μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι» τόνισε.

Η Ιωάννα έχει τονίσει επανειλημμένως ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων των γυναικών ενάντια στην έμφυλη βία. 

Το σημείωμα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκαλύφθηκετο χειρόγραφο σημείωμα που άφησε πίσω του πριν αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της Ντόρας στη Ρόδο.

Το συγκεκριμένο σημείωμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του δράστη. «Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς την μικρή μου», γράφει το σημείωμα. Είναι το σημείωμα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο υπνοδωμάτιο του δολοφόνου της Ντόρας, μετά την αυτοκτονία του.

Ο 42χρονος είχε γίνει εφιάλτης στη Ντόρα, καθώς είχε καταφέρει να έχει πρόσβαση στους κωδικούς της στα σόσιαλ μίντια. Μάλιστα, φέρεται πως έσβησε συγκεκριμένες φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 31χρονης.

Όλα δείχνουν πως η δολοφονία της Ντόρας ήταν προσχεδιασμένη, ωστόσο φαίνεται πως η αυτοκτονία του δεν ήταν προσχεδιασμένη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ