Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Ένας νεκρός – Σπεύδει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με C-130 για απεγκλωβισμούς

Στυλιανίδης, Τριαντόπουλος και Καραγιάννης ενημερώνονται ενδελεχώς για τις τρέχουσες εξελίξεις

Έναν νεκρό και έναν εγκλωβισμένο αναφέρουν μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες μετά τον ισχυρό σεισμό 5, 8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκονται στον ναό του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, τμήματα του οποίου κατέρρευσαν.

Τρεις τουλάχιστον είναι οι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια σπιτιών στο Αρκαλοχώρι μετά τον μεγάλο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην περιοχή.

Ήδη στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είναι έτοιμα να συνδράμουν σε κάθε περιστατικό.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί εγκλωβισμένοι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία καθώς και στον Πατσίδερο ενώ ενδέχεται να υπάρχουν και τραυματισμένοι πολίτες.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με C-130

Η διυπουργική ομάδα των φυσικών καταστροφών έχει κινητοποιηθεί και παρακολουθεί τον σεισμό στην Κρήτη. Στυλιανίδης, Τριαντόπουλος και Καραγιάννης ενημερώνονται ενδελεχώς για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μεταφέρεται με C-130 για συνδρομή σε απεγκλωβισμούς και επιπλέον κλιμάκιο αρμοδίων υπουργών θα μεταβεί εντός της ημέρας για αυτοψία ζημιών στα χωριά της περιοχής, όπως το Αρκαλοχώρι, που επλήγησαν από τον σεισμό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ