Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας: Με επιτυχία διεξήχθη το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για το πρώτο τμήμα γυμναστών – προπονητών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

(Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και χρήση Αυτόματου

Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED”) από το πρώτο τμήμα γυμναστών προπονητών στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Σταυρού. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας κατανοώντας τη σημαντικότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών και βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει το πρόγραμμα με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, τους ευχαριστεί για τη μεγάλη προθυμία. Εξαιρετικά πολύτιμη είναι και η συμμετοχή της εκπαιδεύτριας κ. Ευγενίας Γκόγκου Διευθύντριας Δ/νσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ καθώς και της κ. Μαρίας Δημουλά, Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας και Αντιπροέδρου Κ.Δ.Σ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συντέλεσαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά και με νέα προγράμματα στην προσπάθεια για μία καλύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)