Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Βορίδης Jr διαπρέπει στο θαλάσσιο σκι

Τι δήλωσε στα «Π» η σύζυγος του υπουργού για τα παιδιά τους

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης,
και η σύζυγός του, ∆ανάη Μιχελάκου, παιδίατρος και πρόεδρος του 7ου ∆ιαµερίσµατος ∆ήµου Αθηνών, έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για τον 14χρονο γιο τους, Τίτο, ο οποίος ήταν ανάµεσα στα παιδιά που πήραν µετάλλιο την περασµένη Κυριακή στο πρωτάθληµα Greek Master 2021 θαλάσσιου σκι, που διοργανώθηκε στη Λίµνη Καϊάφα από τον παγκόσµιο πρωταθλητή του θαλάσσιου σκι Γιώργο Χατζή.
Ο Τίτος έχει µυηθεί από µικρή ηλικία στον αθλητισµό και βαδίζει στα χνάρια της µητέρας του, που επίσης αγαπά τα σπορ. Μάλιστα, ο Βορίδης jr, εκτός από θαλάσσιο σκι, κάνει και tae kwon do, και µάλιστα έχει µαύρη ζώνη και δύο dan. Το ζευγάρι έχει και µία κορούλα, τη Λέλα, η οποία είναι 8 ετών και επίσης κάνει σκι και tae kwon do.

Η ∆ανάη Μιχελάκου, µάλιστα, είχε δηλώσει για τα παιδιά της στα «Π»: «Τώρα, που και η µικρή µου κόρη, η Λέλα, έχει µεγαλώσει αρκετά, µου αρέσει να κάνουµε µαζί βόλτες στην Αθήνα. Είναι πολύ καλή παρέα και δεν τη χορταίνω. Πολλές φορές πάµε σινεµά, γιατί τους αρέσει πολύ. Επίσης, τον χειµώνα κάνουµε µικρές εκδροµές µαζί και µε τον Μάκη, όσο, φυσικά, το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, και µπάνια ατελείωτα το καλοκαίρι. Είναι παιδιά της πόλης, όπως και εµείς, γυρνούν στο κέντρο και ζούµε την οµορφιά, αλλά και τις δυσκολίες του».

Παράλληλα είχε αποκαλύψει πώς γνωρίστηκαν µε τον υπουργό Εσωτερικών: «Με τον Μάκη γνωριστήκαµε στις εκλογές του 2002, σε µια πολιτική συγκέντρωσή του. Και να φανταστείς ότι δεν ήθελα να πάω. Οι µόνες συγκεντρώσεις που είχα πάει µέχρι τότε ήταν στο σχολείο και στο πανεπιστήµιο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δύο-τρεις φορές… Τελικά, πήγα µε σκοπό να µην κάτσω πολύ, αλλά, ακούγοντάς τον από µακριά να µιλάει, γοητεύτηκα από τον λόγο του και είπα να πάω να δω από πιο κοντά ποιος είναι αυτός. Αφού τελείωσε, του δώσαµε συγχαρητήρια και είπαµε να βρεθούµε κάποια στιγµή για κάποια µικρή συγκέντρωση ή φαγητό. ∆εν άργησε να πάρει τηλέφωνο και έτσι ξεκίνησε η δική µας ιστορία…».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ