Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόσωπο με πρόσωπο η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι (Εικόνες – Βίντεο)

Η 37χρονη δράστις μπήκε από την πίσω πόρτα

Στο μικτό Ορκωτό εφετείο Αθηνών έφτασε πριν από λίγο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, ενώ παρούσα είναι και η 37χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, η οποία μπήκε από την πίσω πόρτα.Λίγο μετά τις 09.30, η 36χρονη κατηγορούμενη μπήκε στη δικαστική αίθουσα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να έχει καρφωμένο το βλέμμα επάνω της.

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου, ενώ τριγύρω της βρίσκονταν πάνοπλοι αστυνομικοί.

Νωρίτερα, όταν οι δικηγόροι της ενημέρωσαν την Ιωάννα για την άφιξη της κατηγορούμενης, έβαλε τα κλάματα. «Μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς… είναι ανθρώπινο», της είπαν χαρακτηριστικά.

Με την κατάθεση της Ιωάννας θα ανοίξει η ακροαματική διαδικασία 

Σημειώνεται ότι την ακροαματική διαδικασία θα ανοίξει η κατάθεση της Ιωάννας, για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο πρωινό του Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα, όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την αντίζηλό της. 

Η 35χρονη, παρά το ότι οι γιατροί που την παρακολουθούν της είχαν προτείνει να αποφύγει τη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση, έχει δηλώσει στους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή ότι θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση.

«Θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, θα βιώσει ξανά τα όσα πέρασε. Από εκεί και μετά θα δεχθεί ερωτήσεις κι από τους δικαστές κι από τους δικηγόρους των δυο πλευρών», έχει αναφέρει σχετικά ο εκ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής, Απ. Λύτρας.

«Η Ιωάννα το μόνο πράγμα που θέλει, είναι να μείνει ήρεμη και να εξηγήσει στους δικαστές αυτό που βίωσε. Ηρεμία χρειάζεται, όσο μπορεί να έχει το κορίτσι με αυτό που της έχει συμβεί. Έχω ξαναπεί ότι οι άνθρωποι στην ηλικία της Ιωάννας ασχολούνται με άλλα πράγματα, με τη δουλειά τους, την καριέρα τους, τον έρωτα. Η Ιωάννα με αυτό το πράγμα, απασχολείται με το σε ποιον γιατρό θα πάει, τι επέμβαση έχει να κάνει, τι θεραπεία έχει να κάνει. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ