Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Χρήστος Γιαννούλης «αποθέωσε» τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αιφνιδίασε με την «επίθεση φιλίας» προς τον πρώην υπουργό

Αν και τον έχουμε συνηθίσει να ακολουθεί επιθετική στρατηγική όταν απευθύνεται στην κυβέρνηση, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης
αιφνιδίασε με την “επίθεση φιλίας” προς τον πρώην υπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Κατά την «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα Έξοδος Σ.Σ. Αθηνών (ΣΣΑ) – Τρεις Γέφυρες με υπογειοποίηση στην περιοχή Σεπολίων» με Αναθέτουσα Αρχή την Εταιρεία ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.», ο βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στο Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννης, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο υπουργό, στα νέα του καθήκοντα, έδειξε και την ξεκάθαρη προτίμησή του στον προηγούμενο.

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε χαρακτηριστικά, «δεν ξέρω αν προβλέπεται, ή αν είθισται στα κοινοβουλευτικά ήθη, αλλά θα ήθελα να εξάρω και την συμμετοχή, σε αυτή την Επιτροπή, του απερχόμενου Υφυπουργού, του κυρίου Κεφαλογιάννη, ο οποίος δεν συμμετέχει πλέον με αυτήν την ιδιότητα».

Όπως μαθαίνουμε το σχόλιο του κ. Γιαννούλη, οφείλεται στην πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία που είχε με τον Γ. Κεφαλογιάννη, όσο κατείχε την θέση του υφυπουργού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ