Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Γκίκας για τα 47 Χρόνια από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή την συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« «[…] Γι’ αυτόν ακριβώς τον εθνικό σκοπό εθεώρησα καθήκον μου να δημιουργήσω μιαν ευρεία και ζωντανή πολιτική παράταξη – την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται στη διαπίστωση – πικρά βιωμένη από τους παλαιότερους και έντονα αισθητή από τους νεώτερους – ότι μια καινούργια πολιτική ζωή είναι αναγκαία για την επιβίωση, την πρόοδο και την ευτυχία της Ελλάδος. Έχει για βάση την πείρα του παρελθόντος και σαν όραμα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.»

 Το όραμα για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, στο οποίο αναφέρεται ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, είχε δύο σταθερούς πυλώνες: την εδραίωση της Δημοκρατίας και την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας. Πρόκειται για δύο σταθερές που υπηρετήθηκαν και υπηρετούνται έως σήμερα με πάθος από την Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, έχοντας ξεπεράσει τους διχασμούς του παρελθόντος και έχοντας στο επίκεντρο την Εθνική ενότητα, εδώ και 47 χρόνια η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ασφάλεια της Ελλάδας, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών.

Έχοντας γερές βάσεις, η Νέα Δημοκρατία παραμένει έως σήμερα η πιο αξιόπιστη πολιτική δύναμη της χώρας, με έντονο αποτύπωμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην κεντροδεξιά οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Γνωρίζοντας την ευθύνη που έχει απέναντι στους Έλληνες πολίτες είναι πάντα έτοιμη να προφέρει στη χώρα με γνώμονα την ταυτότητα και τις αξίες που της έδωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής:

«Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις του ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.»»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ