Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η εντολή Ιβάν για στοχοποίηση Μητσοτάκη και οι δομικές αλλαγές στο Προστασίας του Πολίτη

Μέχρι πρότινος θεωρούνταν τυχαία τα διάφορα «χτυπήματα» που δεχόταν ο Μητσοτάκης από τα Μέσα επιρροής του Ιβάν Σαββίδη.
Εσχάτως και όπως προκύπτει από πρόσωπα που κινούνται πέριξ του περιβάλλοντος του ομογενούς επιχειρηματία, υπάρχει σχεδόν η βεβαιότητα ότι πρώτιστα η «γραμμή» που ακολουθεί ο τηλεοπτικός σταθμός Open (ανύπαρκτης παρέμβασης και χαμηλής πλέον τηλεθέασης) και δευτερευόντως όλα τα υπόλοιπα που πληρώνει ο Ιβάν τελούν υπό την απόλυτη καθοδήγηση του ίδιου και των συνεργατών του.

Μάλιστα, αυτό προκύπτει και από διάφορες συζητήσεις που έχει ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του, ονόματι Νταβιντιάν, ο οποίος δείχνει χολωμένος με όσους μιλάει στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Προφανώς ο Σαββίδης περίμενε ο Δημητριάδης και οι υπόλοιποι με το άκουσμα του ονόματός του να του κάνουν τους τεμενάδες που του έκαναν ο Φλαμπουράρης και ο Νικολάκης ο Παππάς επί ΣΥΡΙΖΑ.

∆οµικές αλλαγές στο Προστασίας του Πολίτη

Σε απόλυτη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου και ενόψει των κρίσεων στην Αστυνομία, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προετοιμάζεται για πολλές και σημαντικές αλλαγές στην Κατεχάκη. Ηδη μάλιστα έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα σε σχέση τόσο με τις ανάγκες όσο και με την αποτελεσματικότητα των στελεχών που καταλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Ο νέος υπουργός, συνεργαζόμενος σε απόλυτο βαθμό με τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου (που γνωρίζει όσο λίγοι και τα προβλήματα και τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού), σκοπεύει να προχωρήσει σε κρίσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής, συνεργάζεται και με τον διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη. Βλέπετε, ο Θεοδωρικάκος προτάσσει το συλλογικό συμφέρον και την ανάγκη η κυβέρνηση να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των αστυνομικών. Στο πλαίσιο αυτό, οι κρίσεις θα συνοδεύονται από συναρπαστικές αλλαγές, που κανείς (πέραν του πρωθυπουργού) δεν περιμένει…

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ