Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας εγκατέστησε Απινιδωτή στο Δικαστικό Μέγαρο

Σήμερα στις 12 μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας  παραλάβαμε και τελικά εγκαταστήσαμε στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου  Κέρκυρας, όπου και η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου, έναν σύγχρονο απινιδωτή  που θα καλύπτει κάθε σχετική αναγκαιότητα που θα παρουσιασθεί μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας.

 Είναι μία κίνηση που δείχνει το αίσθημα έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάθρωπο αλλά και την εκτίμηση ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και χρειάζεται κάθε δυνατή πρόνοια και προστασία. Ταυτόχρονα αποτελεί δείγμα της εξωστρέφειας και της ανοικτής κοινωνικής δράσης της νέας εποχής του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.

Τα έξοδα αγοράς καλύφθηκαν κατά το 1/3 από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας και κατά τα 2/3 από εθελοντικές συνεισφορές Δικηγόρων και πολιτών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε. Ευχαριστίες και στον Θωμά του ΕΚΑΒ, ο οποίος μας έκανε  παρουσίαση της λειτουργίας του απινιδωτή.

  Αναμένουμε την έγκριση του κεντρικού ΕΚΑΒ για να εκπαιδεύσουν, σε λίγες ημέρες, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κέρκυρας στη χρήση του απινιδωτή 25 εθελοντές: Δικηγόρους, 2 υπαλλ. του ΔΣΚ, δικαστικούς υπαλλήλους.

  Ιδιαίτερα ευχαριστώ το μέλος του ΔΣ συναδέλφισσα δικηγόρο κ. Κασσιανή Σκολαρίκη, η οποία εξέφρασε  τη σχετική πρόταση για τη συγκέντρωση εθελοντικών εισφορών και τη διεκπεραίωσε με επιτυχία.

Στη 1η φωτο τα μέλη του ΔΣ Κασσιανή Σκολαρίκη, Σπύρος Βαρθολομαίος (Αντιπρόεδρος), Αλέκος Παπαδάτος και Γιάννης Μάρτης την ώρα της παρουσίασης του τρόπου λειτουργίας του απινιδωτή από τον Θωμά Μπάντα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Στη 2η φωτό στο ισόγειο: Σπύρος Βαρθολομαίος (Αντιπρόεδρος), Αλέκος Παπαδάτος, η Αλεξάνδρα Καλαιτζόγλου ως Γραμματέας της Επιτροπής Διοίκησης του Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, και ο Θωμάς Μπάντας του ΕΚΑΒ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ