Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πόσες υπογραφές έχει ήδη συγκεντρώσει ο Λοβέρδος για την υποψηφιότητά του

Τι αναφέρει το επιτελείο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ

Πέντε χιλιάδες υπογραφές από παλιά και νέα μέλη του Κινήματος Αλλαγής
πρέπει να μαζέψουν, μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης, προκειμένου να ανακηρυχθούν υποψήφιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη συγκεντρώσει 5000 υπογραφές από το υπάρχον μητρώο, που αριθμεί 138.000 μέλη και 8000 νέες εγγραφές. Δηλαδή, ο αριθμός των υπογραφών που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ανέρχεται στις 13.000

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το νέο έγγραφο συλλογής υπογραφών μελών και φίλων που απέστειλε η Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, δικαίωμα υπογραφής στήριξης μιας εκ των τεσσάρων υποψηφιοτήτων έχουν και όσοι εγγραφούν ως μέλη του κόμματος μέχρι και την 15η Οκτωβρίου, ημέρα κατάθεσης των υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος του επιτελείου του Ανδρέα Λοβέρδου, που έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, είναι μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης των υπογραφών, να έχει συγκεντρώσει 15000 με 16000 χιλιάδες . 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ