Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Μπούγας «κλειδώνει» την πόρτα της ΝΔ στον Μπογδάνο: «Απίθανο να επιστρέψει στην ΚΟ της ΝΔ – Ρατσιστική και ακραία η ρητορική του»

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ μίλησε στο «Παραπολιτικά 90,1».

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο εγγύς μέλλον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ απέκλεισε μιλώντας στο «Παραπολιτικά 90,1», ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκπομπή «Επιστροφή στην κανονικότητα» με τους Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο, ο κ. Γιάννης Μπούγας ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία εάν υπηρετεί κάποιος τις αρχές και τις αξίες της δεν κλείνει ερμητικά τις πόρτες». «Βεβαίως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για να σας είμαι ειλικρινής το βλέπω δύσκολο μετά απ’ ότι συνέβη» εξήγησε για την περίπτωση του κ. Μπογδάνου και συνέχισε λέγοντας πως «δεν έγινε άπαξ. Ήταν επαναλαμβανόμενες οι παρεκβάσεις του κ. Μπογδάνου σε διαφορετικά θέματα. Όλα όμως συγκλίναν στο γεγονός ότι είχαμε μία ρατσιστική ή μία ακραία ρητορική και ρητορική διαχασμού ενίοτε. Επομένως, αυτά είχαν κοινά χαρακτηριστικά». Ο ίδιος ξεκαθάρισε, βέβαια ότι «δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον». «Πάντως η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στο εγγύς μέλλον το βλέπω από πολύ δύσκολο έως απίθανο», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ