Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η αποχώρηση από το Μαξίμου, η εισήγηση για νέο γραμματέα και η δύσκολη θέση Παπαγγελόπουλου – Φιλιππάκη

Κάτι περίεργα έχουν αρχίσει να φτάνουν στα αυτιά μου σε σχέση με το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Γιώργο Στεργίου στη θέση του «γαλάζιου» γραμματέα

Αποχωρεί από το Μαξίμου
ένας παλιός και έμπειρος επί των social media. Ο λόγος για τον Ερικ Παρκς, που, όπως μαθαίνω, αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τη σκληρή πρωθυπουργική ομάδα. Ωστόσο, ο άνθρωπος δεν μπορεί το full time…

Η εισήγηση για νέο γραμματέα

Κάτι περίεργα έχουν αρχίσει να φτάνουν στα αυτιά μου σε σχέση με το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Γιώργο Στεργίου στη θέση του «γαλάζιου» γραμματέα. Οπως πληροφορούμαι, δύο πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Μητσοτάκη, οι Μιχάλης Μπεκίρης και Θανάσης Νέζης, φαίνεται ότι έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση σε σχέση με τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο νέος γραμματέας. Και επειδή και τους δύο τούς ακούει (διαχρονικά) ο Κυριάκος, λαμβάνω σοβαρά υπόψη τη σχετική πληροφορία.

Σε δύσκολη θέση Παπαγγελόπουλος – Φιλιππάκης

Σε δύσκολη, μα πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται το δίδυμο των ΠαπαγγελόπουλουΦιλιππάκη, αν κρίνω από την πληροφορία ότι στις καταθέσεις των Μιωνή – Παπασταύρου κυριαρχεί η κοινή δράση τους. Και επειδή κοντεύει η ετυμηγορία για το αν θα παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν εκπλήσσουν τα δημοσιεύματα της «Δημοκρατίας» για τον Μητσοτάκη και τους υπουργούς του.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζαχαράκη

Συνάντηση με τον Μητσοτάκη είχε προ ημερών η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία συνάντηση επικεντρώθηκε στα σχέδια της τελευταίας σε σχέση με την υποψηφιότητά της. Βλέπετε, η όμορφη υφυπουργός αμφιταλαντεύεται μεταξύ Ανατολικής Αττικής και Νότιου Τομέα. Μάλιστα, εκείνο που μαθαίνω ότι έχει (πλέον) ως δεδομένο είναι η διάθεση του Μ. Βορίδη να «παίξουν» δίδυμο, εφόσον καταλήξει στην Ανατολική Αττική.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ