Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η ινκόγκνιτο άφιξη του γερουσιαστή από την Κάλυμνο, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βαλάντης

«Υπόδειγμα πολιτικού» τον χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σχεδόν απαρατήρητη πέρασε από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης η επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ελλάδα ο ομογενής βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Γκας Μπιλιράκης. 

Ο ελληνοαμερικανός πολιτικός αφήχθη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα με αφορμή τη βράβευσή του «για την προσφορά του στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στις ΗΠΑ» από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Ομογένειας στη βράβευσή του παρέστη και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε τις ικανότητες του κ. Μπιλιράκη -με τον οποίο διατηρεί προσωπική φιλία- χαρακτηρίζοντάς τον «υπόδειγμα πολιτικού».

Αφού τιμήθηκε από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ο ρεπουμπλικανός βουλευτής αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του, την Κάλυμνο, συνοδευόμενος από τον αγαπημένο του εξάδελφο, τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Βαλάντη.

Οι δυο τους διατηρούν επαφές εδώ και πολλά χρόνια, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

Υπενθυμίζω ότι τον Δεκέμβριο του 2017 ο Μπιλιράκης είχε προσκαλέσει τον Βαλάντη στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που παρέθεσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο και μάλιστα ο τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί περιχαρής δύπλα στον ξάδελφό του και τον τότε αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ