Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ – Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (Εικόνες και βίντεο)

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο και το έθεσαν υπό παρακολούθηση

«Χαμός» στο κέντρο της Αθήνας
σήμερα το πρωί, καθώς στην συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους όπου ένα αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ, μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο και το έθεσαν υπό παρακολούθηση. Στη συνέχεια, όταν είδαν έναν άνδρα να κατευθύνεται σε αυτό του έκαναν σήμα να σταματήσει, όπου ο ίδιος αρνήθηκε μπήκε μέσα και έφυγε.

Το αποτέλεσμα αυτής της άρνησης ήταν να ακολουθήσει καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν, σύμφωνα με πληροφορίες στα πόδια, τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρεται σε νοσοκομείο.


Μαρτυρία κατοίκου της περιοχής

Κάτοικος η θαμώνας της περιοχης ήταν ο αλλοδαπός τον οποιο τραυμάτισαν οι αστυνομικοί νωρίτερα το πρωι στην πλατεία Βάθης όταν προσπάθησε να διαφύγει .




Αυτόπτης μάρτυρας με τον οποίο συνομίλησαν τα Parapolitika.gr ανέφερε ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το κλεμμένο όχημα απο τις 8 το πρωί, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην άνοδο της οδού Μάρνη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, 20 λεπτά αργότερα όταν είδαν τον ύποπτο να πλησιάζει το όχημα ζήτησαν να τον ελέγξουν. Τότε , ο αλλοδαπός αντέδρασε και ξεκίνησε αμέσως για να φύγει. Λίγα μέτρα πιο πάνω τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν μέσα στο αμάξι, όπως φαίνεται από τα δύο τζάμια σπασμένα στην πλευρά του οδηγού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ