Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παπανδρεϊκά στελέχη σε «μυστικές» μαζώξεις της Φώφης Γεννηματά

Δεν ακολουθούν ενιαία γραμμή τα στελέχη του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής με φόντο τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο δεύτερος εκλογικός γύρος (εφόσον χρειαστεί) θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 12 του μηνός.

Ενόψει των εκλογών, έχουν αρχίσει και οι μαζώξεις, μυστικές ή φανερές, προκειμένου να υπάρξει συζήτηση για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων.

Παπανδρεϊκά στελέχη στη Νέα Ιωνία 

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την υποψηφιότητα του παπανδρεϊκού Χάρη Καστανίδη, στις περισσότερες μαζώξεις που οργανώνει το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά, μετέχουν και πολλά στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπως στην πρόσφατη που πραγματοποιήθηκε στον Βόρειο Τομέα και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα 120 στελέχη και μέλη που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη, τα 30 με 35 στελέχη ανήκουν πολιτικά και οργανωτικά στο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού

Γεγονός που δείχνει ότι το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου δεν ακολουθεί ενιαία γραμμή και στάση στο δρόμο προς τις εσωκομματικές εκλογές.

Διέψευσε δημοσιεύματα 

Μάλιστα, η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ που διέψευσε δημοσιεύματα και φήμες σύμφωνα με τα ορισμένα εξ αυτών ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, απελευθέρωσε πολλά στελέχη και μέλη του κόμματός του να επιλέξουν ελεύθερα τον υποψήφιο που θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος για την ηγεσία της Παράταξης 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ