Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι ευσεβείς πόθοι του Ανδρέα Παπαμιμίκου για κάθοδο στην Α’ Θεσσαλονίκης – Πού επενδύει

Mεταξύ σοβαρού κι αστείου ακούγεται ότι το «οk» το έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα από τον συμπαθή σε όλους, «Πίνατ», αφού αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τον ανιψιό του Σαββίδη

Για την απόφαση του Ανδρέα Παπαμιμίκου
να πολιτευτεί και μάλιστα στην Α΄ Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο φοβερός και τρομερός γραμματέας της ΝΔ επί Σαμαρά διαδίδει ότι έχει ήδη έχει λάβει το πράσινο φως από το Μαξίμου, για να είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ κάποιοι μεταξύ σοβαρού κι αστείου λένε ότι το «οk» το έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα από τον συμπαθή σε όλους, «Πίνατ», αφού αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τον ανιψιό του Σαββίδη.

Πάντως, ο ίδιος εκφράζει τη βεβαιότητα για την «κάθοδό» του, διατυμπανίζοντας παράλληλα και τη στήριξη του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα στο πρόσωπό του.  Προφανώς όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό του Παπαμιμίκου, που αποτελεί κοινή παραδοχή ότι δεν είναι και από τα δυνατά όργανα (το μυαλό) που διαθέτει, σημειώνει επίσης η στήλη big mouth.

Τι αναφέρει το big mouth 

Τον θυμάστε εκείνον τον φοβερό και τρομερό γραμματέα της ΝΔ επί Σαμαρά, που μετά έγινε ανιψιός του Ιβάν και λίγο αργότερα δικηγόρος; Τον Παπαμιμίκο που ενώ κατάγεται από τη Λάρισα έχει βάλει στόχο ζωής εδώ και χρόνια να σώσει τη Θεσσαλονίκη. Ε, λοιπόν, ο επονομαζόμενος και ως «κοντός» έχει αποφασίσει να πολιτευτεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα, όπως διαδίδει ήδη έχει λάβει το πράσινο φως από το Μαξίμου, για να είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Φυσικά κάποιοι μεταξύ σοβαρού κι αστείου λένε ότι το «οk» το έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα από τον συμπαθή σε όλους, «Πίνατ», αφού αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τον ανιψιό του Σαββίδη. Προφανώς όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό του Παπαμιμίκου, αναφέρει η στήλη. 

Πάντως, ο ίδιος εκφράζει τη βεβαιότητα για την «κάθοδό» του, διατυμπανίζοντας παράλληλα και τη στήριξη του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα στο πρόσωπό του. Προφανώς όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό του Παπαμιμίκου, που αποτελεί κοινή παραδοχή ότι δεν είναι και από τα δυνατά όργανα (το μυαλό) που διαθέτει. Επί τη ευκαιρία έχει αξία και η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο παλιός (και αποτυχημένος γραμματέας της ΝΔ) προσπαθεί να κάνει δουλειές πλησιάζοντας διαφορά κυβερνητικά στελέχη. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν «υποκύψει» στη γοητεία του δικηγόρου Παπαμιμίκου, σε τέτοιο βαθμό που τον βλέπουν (σχεδόν) κάθε βδομάδα όταν κατεβαίνει στην Αθήνα.

Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι ο μόνος που έχει συναντήσει τον Ιβάν Σαββίδη διά ζώσης είναι ο Παπαμιμίκος. Στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής. Ωστόσο, δεν είδαμε και καμιά φωτογραφία που να πιστοποιεί το γεγονός. Αλλά ακόμη και η φήμη είναι αρκετή για να λειτουργεί ως εκλεκτός του θείου, ο ανιψιός.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ